Anna López

Vull donar les gràcies al Dr. Pedrell, no solament per l’immillorable resultat obtingut en el meu cas, sinó com se’m va preparar per a la intervenció del passat mes de juliol. Qualsevol operació pot tenir riscos i vaig agrair moltíssim que totes les preguntes que jo tenia fossin respostes pel personal que em va atendre, fos sanitari o administratiu. Dit això, novament moltes gràcies Dr. Pedrell.

Jo era una pacient “motivada” però amb un munt de preguntes, i un cop ho vaig tenir clar (en sentit figurat), el diagnòstic em va fer decidir per la implantació d’unes lents trifocals i puc assegurar, després d’un mes de dur-les, que va ser la millor decisió.

No explicaré quin canvi hi ha hagut en el meu dia dia, ni tampoc lo tranquil·litzador que va ser per a mi poder comentar “la jugada” amb la doctora Castells (anestesista) moments abans de la intervenció, ja que els altres comentaris publicats en aquesta mateixa pàgina, ho expressen de manera perfecta i jo no podria afegir res mes.

El que si voldria fer constar, és que tot i que una intervenció requereix de molts professionals (davant i darrera de les càmeres), la sensació que jo vaig rebre, es que tot flueix amb molta coordinació i normalitat i això em va fer estar molt tranquil·la.

Moltes gràcies a tothom!!!

ICR Sede Central Ganduxer

C. Ganduxer, 117
08022 Barcelona

ICR Pau Alcover

C. Pau Alcover 67
08017 Barcelona

ICR Terrassa

C. del Nord, 77
08221 Terrassa

Centro Quirúrgico Clínica Bonanova

Passeig Bonanova, 22
08022 Barcelona

Pruebas y Tratamientos Clinica Bonanova

C. Mandri, 63
08022 Barcelona

ICR. Servicio de Oftalmología Clínica del Remei

C. de l'Escorial, 148
08024 Barcelona
Este sitio web utiliza cookies para recopilar información estadística sobre su navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Más información.